BIO ajurvedski muesli Hrustljavo & hranljivo

6,72 

Vata ravnovesje

Hrustljavi orehi, sončnična in bučna semena ter sladke rozine so kot nalašč za dni, ko potrebujete veliko energije.  Ovseni kosmiči so s svojo mehkobo najboljša izbira za uravnavanje Vata energije, saj uravnajo njene suhe in nekoliko grobe kvalitete.

Kategorija:

Opis

Muesli je skrbno pripravljen po načelih ajurvedskega kombiniranja živil in je odlična izbira za pozno jesen in začetek zime, ali pa za suhe, hladne in vetrovne dni, ko v naravi prevladuje energija Vate, ter za posameznike s prevladujočo Vata konstitucijo, ko se počutimo utrujeni, brez energije, izčrpani, …

Izdelek je brez dodanega sladkorja, svoj polni, sladki okus prispevajo naravno prisotni sladkorji v suhem sadju, žitih, oreščkih in semenih. Za popoln obrok po načelih ajurvede vsebuje vseh 6 okusov, kar bo poskrbelo, da se boste počutili zares siti in zadovoljni.

Neto količina: 300 g

Po katerih označbah prepoznate ekohrano 

Kontrolira SI EKO 001

Kmetijstvo EU/izven EU

Več

Priprava: za 1 obrok zmešajte 3-4 žlice (50-65) g mueslija v 300 – 400 ml tekočine. Segrejte do vrenja, kuhajte 2 minuti, nato odstavite in pokrito pustite stati še 5 minut, da se kosmiči napnejo. Za popolno harmonijo okusov in ravnovesje Vata doše priporočamo uporabo ovsenega, riževega ali mandljevega napitka.

 

Sestavine: Ovseni kosmiči*, rozine* (rozine*, sončnično olje)*, sončnična semena* 8 %, bučna semena* 5 %, orehi* 4 %, cimet*, meta*,  ingver*, sol.

*Iz kontrolirane ekološke pridelave

Izdelek lahko vsebuje sledi oreščkov (mandlji) in arašidov

 

Povprečna hranilna vrednost na 100 g: energijska vrednost 1642/391 kj/kcal, maščobe 14,1 g (od tega nasičene maščobe 2,1 g), ogljikovi hidrati 52,4 g (od tega sladkorji 7,1 g), beljakovine 13,5 g, sol 0,2 g.