Paket tridoša kava + khirji

23,25 

Ajurvedska začimbna kava +  3x khir

Iščete zajtrk ali malico, primerno za vse leto in konstitucije? Izberite naš paket tridoša in se razvajajte z ajurvedsko začimbno kavo ter ajurvedskimi pudingi. Vsi izdelki so skrbno pripravljeni po načelih ajurvedskega kombiniranja živil, zaradi svoje premišljene sestave pa so primereni za vse priložnosti in vsakogar.

Kategorije: , ,

Opis

  • BIO ajurvedska začimbna kava Diši po kavi
  • BIO Khir Mandlji & kardamom
  • BIO Khir Meta & kerob
  • BIO Khir Vrtnica & kokos

Vsi izdelki so skrbno pripravljeni po načelih ajurvedskega kombiniranja živil, zaradi svoje premišljene sestave pa so primerni za vse priložnosti in vsakogar.

Neto količina: 1x 130 g (kava) + 3 x150 g (khirji)

 

Po katerih označbah prepoznate ekohrano 

Kontrolira SI EKO 001

Kmetijstvo EU/izven EU

Več

Priprava: 

KAVA: Za 1 skodelico zmešajte 1-2 čajni žlički (4-8 g) ajurvedske začimbne kave z 200 ml vode. Segrejte do vrenja, nato zmanjšajte temperaturo in kuhajte še 3 minute. Postrezite samostojno ali pa vmešajte mleko ali rastlinski napitek. 

KHIR: Za en obrok zmešajte 2 žlici (25 g) mešanice z 200 ml tekočine za gostejši ali 300 ml za redkejši khir. Segrejte do vrenja, nato zmanjšajte temperaturo in med občasnim mešanjem kuhajte še 10 minut. Po želji kuhan khir dodatno sladkajte.

Za popolno harmonijo okusov in došično ravnovesje priporočamo uporabo kravjega mleka, ovsenega, riževega ali mandljevega napitka za Vato in Pitto ter uporabo kozjega mleka ali mandljevega napitka za Kapho.

 

Sestavine in povprečna hranilna vrednost so navedene pri posameznih izdelkih.