Paket Vrtnica MAXI

15,95 

Cvetni listi vrtnice + ajurvedski puding + ajurvedski muesli

Vas je očaral omamni vonj Damaščanske vrtnice? Potem je ta paket kot nalašč za vas! Ajurvedski puding z okusom vrtnice in kokosa, ajurvedski muesli z vrtnico in kokosom ter cvetni lističi vrtnice za čaj.

Kategorije: , , ,

Opis

  • BIO Damaščanska vrtnica
  • BIO khir Vrtnica & kokos
  • BIO muesli Dišeče & harmonično

Vsi izdelki so skrbno pripravljeni po načelih ajurvedskega kombiniranja živil, zaradi svoje premišljene sestave pa so primerni za vse priložnosti in vsakogar.

Neto količina: 1 x 10 g (Damaščanska vrtnica) + 1 x 150 g (khir) + 1 x 300 g (muesli)

 

Po katerih označbah prepoznate ekohrano 

Kontrolira SI EKO 001

Kmetijstvo EU/izven EU

Več

Priprava:

VRTNICE: uporaba za čaj ali za obogatitev sladic, jedi iz riža in mlečnih jedi.

KHIR: za en obrok zmešajte 2 žlici (25 g) mešanice z 200 ml tekočine za gostejši ali 300 ml za redkejši khir. Segrejte do vrenja, nato zmanjšajte temperaturo in med občasnim mešanjem kuhajte še 10 minut. Po želji kuhan khir dodatno sladkajte.

MUESLI: za 1 obrok zmešajte 3-4 žlice (50-65) g mueslija v 300 – 400 ml tekočine.  Segrejte do vrenja, kuhajte 2 minuti, nato odstavite in pokrito pustite stati še 5 minut, da se kosmiči napnejo. 

Za popolno harmonijo okusov in došično ravnovesje priporočamo uporabo kravjega mleka, ovsenega, riževega ali mandljevega napitka za Vato in Pitto ter uporabo kozjega mleka ali mandljevega napitka za Kapho. 

 

Sestavine in povprečna hranilna vrednost so navedene pri posameznih izdelkih.