MadhuraVita – harmonija okusov med Vzhodom in Zahodom, med tradicijo in sodobnostjo, izbrane sestavine, z ajurvedskim navdihom.

MadhuraVita je slovenska blagovna znamka BIO ajurvedskih izdelkov za zajtrk, malico ali sladico,  ki združuje Vzhod in Zahod. V naših izdelkih se prepletata znanje ajurvede in slovenska kulinarična tradicija. Ajurveda je poznan in priljubljen sistem tradicionalne medicine, ki izvira iz Indije in je v uporabi že več tisoč let.

Eno izmed njenih temeljih vodil  je uživanje lokalne in sezonske hrane, zato si prizadevamo, da je čim več sestavin slovenskega porekla. Velik poudarek dajemo premišljenim kombinacijam z vabljivim okusom in blagodejnim učinkom uporabljenih začimb, ki pripomorejo k boljši prebavi, vsesplošnemu dobremu počutju in vitalnosti. Uporabljamo zgolj najboljše ekološke sestavine in skrbimo, da je vsak izdelek ročno pripravljen s pozornostjo in ljubeznijo.

Naši izdelki so:

  • Ekološki z BIO certifikatom.
  • Ročno narejeni v Sloveniji s poudarkom na slovenskih sestavinah.
  • Brez dodanega sladkorja in konzervansov.
  • Brez sestavin živalskega izvora.
  • Pripravljeni po ajurvedskih načelih za uravnotežen in hranljiv obrok.
  • Prilagojeni zahodnemu svetu poznanim okusom.
  • Pakirani v embalažo, ki zagotavlja dolgotrajno svežino in aromatičnost izdelkov.

Kako izbrati prave izdelke MadhuraVita zase? 

Preberite, kako izbrati izdelke, ki vas bodo najbolj podpirali na poti do dobrega počutja in vitalnosti.

Več
MadhuraVita pomeni sladko življenje, polno topline, radosti in lepih trenutkov ter okusnih, zdravih in naravno sladkih jedi.

Ajurveda v svojem izročilu o prehrani poudarja pomen 6 okusov (sladko, slano, grenko, trpko, pekoče, kislo) in vključevanje le teh v vsakodnevni jedilnik. Vsak izmed njih je pomemben za doseganje harmoničnega in vitalnega življenja, vendar pa je nam najljubši sladek – madhura, saj ga povezujemo z ljubeznijo, srečo, veseljem in sočutjem. Te kvalitete želimo prek naših izdelkov, nasvetov, delavnic in receptov prenesti tudi v vaše življenje.

Naj bo življenje polno prijaznih besed, čistih barv, opojnih vonjav, novih okusov in lepih trenutkov. Naj bo življenje sladko! Naj bo MadhuraVita!