Kombinacija elementov zemlje in vode, ki ju povezujemo s Kapho, vam daje stabilnost. Zavedate se pomembnosti življenja v sedanjem trenutku in v odnose z drugimi vnašate mir, sočutje in ljubezen. Zaradi prijazne in razumevajoče narave ter želje pomagati drugim ste zavidanja vredni prijatelji! Le redko vam kaj uide, saj imate  izjemno dober spomin, pri pomembnih odločitvah pa si vzamete čas za razmislek in preverite vsako podrobnost. Vendar pa preveč Kapha doše lahko vodi do pomanjkanja motivacije, lenobe in slabšega vsesplošnega počutja.

Ne pozabite, da vsak od nas v sebi nosi edinstveno mešanico vseh treh doš, prav razmerje med njimi pa je to, kar nas dela posebne. Vse doše so si med seboj enakovredne, nobena ni boljša od druge. Poznamo le uravnotežene in neuravnotežene doše, cilj pa je doseči harmonijo energij v telesu.

Prehrana igra pomembno vlogo pri doseganju došičnega ravnovesja in izražanju vaših najboljših lastnosti! Za harmonično in vitalno počutje smo za vas pripravili linijo ajurvedskih prigrizkov in napitkov, ki so posebej prilagojeni posameznim došam.

Da bodo vaše  Kapha lastnosti zasijale v najboljši luči preizkusite:

BIO Muesli začinjeno & poživljaoče

BIO Ajurvedski muesli Kapha ravnovesje

Začinjeno& poživljajoče

Izbrane začimbe s svojo toplino še posebej primerni za Kapho saj jo ogrejejo in ji dvignejo raven energije.

 

NAKUP
BIO Muesli dišeče & harmonično

BIO Ajurvedski muesli tridoša ravnovesje

Dišeče & harmonično

Mešanica kosmičev, mandljev, kokosa in izbranih začimb je popolna kombinacija. Sestavine so skrbno izbrane tako, da skupaj uravnavajo vse tri doše. 

NAKUP

Lahko pa se ob skodelici BIO Ajurvedske začimbne kave posladkate z BIO tridošičnimi khirji, ki uravnavajo energijo vseh treh doš!

ajurvedska začimbna brezkofeinska kava
Khir ajurvedski puding VPK