Pitto predstavljata energiji ognja in vode, ki vas ženeta naprej. Pita je povezana s transformacijo, za katero je potrebna močna volja in odločnost, ki ju posedujete. Samozavest, strast in vztrajnost so lastnosti, zaradi katerih ste rojeni vodje! Doseganje ciljev je za vas mala malica in tudi težke situacije znate spremeniti  zmagovalne. Vendar pa preveč ognjene energije lahko vodi do nesoglasij z drugimi in želje po prevladi ter slabšega vsesplošnega počutja in vnetij.

Ne pozabite, da vsak od nas v sebi nosi edinstveno mešanico vseh treh doš, prav razmerje med njimi pa je to, kar nas dela posebne. Vse doše so si med seboj enakovredne, nobena ni boljša od druge. Poznamo le uravnotežene in neuravnotežene doše, cilj pa je doseči harmonijo energij v telesu.

Prehrana igra pomembno vlogo pri doseganju došičnega ravnovesja in izražanju vaših najboljših lastnosti! Za harmonično in vitalno počutje smo za vas pripravili linijo ajurvedskih jedi in napitkov, ki so posebej prilagojeni posameznim došam.

Da bodo vaše  Pitta lastnosti zasijale v najboljši luči preizkusite:

BIO Muesli sadno & pomirjajoče

BIO Ajurvedski muesli Pitta ravnovesje

Sadno & pomirjajoče

Sladki datlji, rozine in jabolka so še posebej primerni za Pitto, saj s svojo naravno sladkobo pomirijo njeno ognjeno energijo in jo nekoliko ohladijo.

NAKUP
BIO Muesli dišeče & harmonično

BIO Ajurvedski muesli tridoša ravnovesje

Dišeče & harmonično

Mešanica kosmičev, mandljev, kokosa in izbranih začimb je popolna kombinacija. Sestavine so skrbno izbrane tako, da skupaj uravnavajo vse tri doše. 

NAKUP

Lahko pa se ob skodelici BIO Ajurvedske začimbne kave posladkate z BIO tridošičnimi khirji, ki uravnavajo energijo vseh treh doš!