Politika zasebnosti in varstvo osebnih podatkov

  1. Osebni podatki

Vaši osebni podatki se zbirajo, obdelujejo in drugače uporabljajo z vašim soglasjem ali v primeru, ko za to obstaja druga pravna podlaga, skladna z uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR in slovensko zakonodajo.

Osebni podatki so ime in priimek, naslov, telefonska številka ter e-poštni naslov.

  1.  Uporaba, obdelava in hramba podatkov

Podatke uporabljamo in obdelujemo za namene obveščanja o poteku naročila (če stranka opravi naročilo prek spleta), ter na željo uporabnika za obveščanje o novih izdelkih in akcijah. Na spletni strani se lahko naročite na prejemanje novic, aktualnih obvestil in informacij o naših akcijah in novostih ter za druge namene za katere ste podali soglasje ali za kar obstaja pravna podlaga v splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Izjema je uporaba v statistične namene, če so razpoložljivi podatki anonimni. Za tako določen namen neposrednega trženja vas lahko obveščamo preko elektronske pošte.

Ponudnik jamči, da bodo podatki obiskovalcev in uporabnikov uporabljeni le v namen nemotenega poteka naročil in ne bodo predani tretji osebi z izjemo naših pogodbenih partnerjev za namen dostave izdelkov in trženja. Naši pogodbeni partnerji osebnih podatkov uporabnika ne bodo uporabljali za noben drug namen razen za namene, za katere jih mi pooblastimo.

Če se odločite, da nam določenih podatkov ne boste posredovali, vam določne funkcije na naši spletni strani ne bodo dostopne, prav tako vam v takih primerih ne bomo mogli odgovoriti na vaše povpraševanje ali z vami skleniti pogodbenega razmerja ter vam posledično prodati in dostaviti želenih izdelkov.

Podatki se shranjujejo tako dolgo, kot določa zakon oziroma kot je potrebno za izpolnitev pogodbenih obveznosti.

  1. Dostop in izbris

Kadarkoli lahko zahtevate vpogled, popravek, omejitev uporabe ali izbrisa podatkov, ki jih shranjujemo o vas. Soglasje za obdelavo vaših podatkov lahko kadarkoli prekličete na naslovu: info@madhuravita.si.  Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov, ki se je izvajala do njenega preklica.

4. Zasebnost podatkov

Za zaščito vaših osebnih podatkov so v uporabi previdnostni ukrepi, ki se nanašajo zlasti na zaščito pred nepooblaščenim, nezakonitim in naključnim dostopom, obdelavo, izgubo, uporabo ali manipulacijo podatkov.

Kljub temu ne moremo popolnoma  izključiti možnosti, da tretje osebe dostopajo do vaših podatkov, ki jih posredujete prek spleta in ne prevzemamo odgovornosti za razkritje le teh zaradi napak med prenosom podatkov ali zaradi nepooblaščenega dostopa tretjih oseb (prestrezanje e-pošte, itd. ).

  1. Kontaktni podatki

S kakršnimi koli vprašanji glede obdelave in hrambe vaših osebnih podatkov se lahko obrnete na:

info@madhuravita.si

Pridržujemo si pravico, da lahko izjavo o varstvu podatkov kadarkoli posodobimo.

Naše podjetje

MVN, Rosana Sluga Štih, s.p.,

Bratovševa ploščad 36,

1000 Ljubljana

MŠ: 8329826000

Nismo zavezanci za DDV

Obvestilo o piškotkih

Pravilnik o piškotkih razlaga, kaj so piškotki in kako jih uporabljamo. To politiko morate prebrati, če želite razumeti, kaj so piškotki, kako jih uporabljamo, vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, tj. Podatke, ki jih zbiramo s piškotki in kako se te informacije uporabljajo ter kako nadzirati nastavitve piškotkov. Za dodatne informacije o tem, kako uporabljamo, hranimo in hranimo vaše osebne podatke, glejte naš pravilnik o zasebnosti zgoraj.

Svoje soglasje lahko kadar koli spremenite ali umaknete iz izjave o piškotkih na naši spletni strani. Vaše soglasje velja za naslednje domene: madhuravita.si

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje majhnih informacij. Piškotki so shranjeni v vaši napravi, ko se spletno mesto naloži na vaš brskalnik. Ti piškotki nam pomagajo, da spletno mesto pravilno deluje, naredijo spletno mesto bolj varno, zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo in nam pomaga analizirati, kaj deluje in kje ga je treba izboljšati.

Kot večina spletnih storitev tudi naša spletna stran uporablja lastne in piškotne tretjih oseb/strank.. Prvi piškotki so večinoma potrebni za pravilno delovanje spletnega mesta in ne zbirajo nobenih osebno prepoznavnih podatkov. Piškotki tretjih oseb, ki se uporabljajo na naših spletnih mestih, se uporabljajo predvsem za razumevanje uspešnosti spletnega mesta, za interakcijo z našo spletno stranjo, za varovanje naših storitev, za zagotavljanje ustreznih oglasov za vas in za vse, kar vam omogoča boljše in boljše izboljšanje uporabniška izkušnja in pomagajo pospešiti vaše prihodnje interakcije z našim spletnim mestom.

Kakšne piškotke uporabljamo:

Nujno potrebni: Nekateri piškotki so ključni, da lahko izkusite popolno funkcionalnost našega spletnega mesta. Omogočajo nam vzdrževanje sej uporabnikov in preprečujejo kakršne koli varnostne grožnje. Ne zbirajo in ne hranijo nobenih osebnih podatkov.

Statistika: Ti piškotki hranijo podatke, kot so število obiskovalcev spletnega mesta, število edinstvenih obiskovalcev, katere strani spletnega mesta so bile obiskane, vir obiska itd. Ti podatki nam pomagajo razumeti in analizirati uspešnost spletnega mesta in kjer potrebuje izboljšanje.

Funkcionalni: To so piškotki, ki pomagajo nekaterim nebistvenim funkcionalnostim na naši spletni strani. Te funkcionalnosti vključujejo vdelavo vsebine, kot so videoposnetki ali skupna raba vsebine na spletnem mestu na platformah družbenih medijev.

Nameščanje piškotkov na vašo napravo lahko nadzirate tudi s pomočjo nastavitev v vašem brskalniku. Na spodnjih povezavah si lahko preberete navodila za nadzor nad piškotki prek nastavitev brskalnika:

Internet Explorer 9 – za navodila klikni TUKAJ

Internet Explorer 7 in 8 – za navodila klikni TUKAJ

Google Chrome – za navodila klikni TUKAJ

Mozzila Firefox – za navodila klikni TUKAJ

Opera (stran v angleškem jeziku) – za navodila klikni TUKAJ

Safari (stran v angleškem jeziku) – za navodila klikni TUKAJ